25 april, 2024

La Bella Vernice – Feeling Playful (thermal)

labellavernice-feelingplayful-1

Som utlovat igår, här kommer det andra thermal-lacket jag fått hem för recension!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Detta är rosa La Bella Vernice – Feeling Playful, ni ser bilden ovan att det i vanlig rumstemperatur har en ganska behaglig rosa nyans. I varmt vatten är det vitt, vilket jag inte hade väntat mig alls! I kallt vatten blir det mörkare rosa. Effekten är väldigt stark, även om den inte håller färgen (höhö) särskilt länge. Även detta lack har en holoeffekt, väldigt fint även om grundfärgen är mer vanlig på en holo.

Även detta är 4 lager, riktigt skirt och de första lagren syns knappt när det nästan är vitt. Men det är väldigt lätt att lacka med och torkar någorlunda snabbt. Här ser ni en film av detta, skiftar snabbt det också!

Detta är naturligtvis inte riktigt lika fint i min bok, effekten är härlig men jag gillar helt enkelt inte rosa. Men jag tycker det är väldigt kul att trenden med thermals är tillbaka! Kanske är de lite starkare idag än de var när vi hade Nubar Moodies under 2009?

Vad tycker du om detta? Rösta ovan!

La Bella Vernice – Feeling Playful köper du på La Bella Vernice, en liten flaska kostar $4.50 (29 sek).

English: La Bella Vernice – Feeling Playful is a pretty thermal polish, going from white in warm and pink in cold. Cute and easy to use!

labellavernice-feelingplayful-7labellavernice-feelingplayful-3labellavernice-feelingplayful-4labellavernice-feelingplayful-5labellavernice-feelingplayful-2labellavernice-feelingplayful-6

4 tankar på “La Bella Vernice – Feeling Playful (thermal)

Kommentarer är stängda.