layla-07-metalplum-1

Tisdag. Eländig dag, men den kanske blir kul den också… Eller ja.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett lack som ni sett som underkläder ett antal gånger, Layla – Metal Plum. Ni har sett det under Zoya Faye och Daul men nu äntligen på egen hand. Det är en fin lila nyans och som ni ser också spegelblankt. Dock krävs det ju oerhört släta naglar, nypolerade in absurdum alltså! Här har jag inte använt något baslack eller topplack, topplack hade förstört finishen och gjort att det inte blivit så spegelblankt. Men nackdelen är såklart att alla skavanker syns och väldigt dålig hållbarhet.

Två lager om jag inte minns fel, torkade väldigt snabbt och var lätt att lacka med. Jag tror att detta finns kvar i shoppen, om du gillar Nailmail på Facebook har du fått upp till 75% rabatt nu i helgen!

Vad tycker du om detta? Jag gillar det även om det kräver en hel del av naglarna. Men absolut värt att testa!

Rösta ovan vad du tycker och säg din åsikt!

layla-07-metalplum-2layla-07-metalplum-3layla-07-metalplum-5layla-07-metalplum-4

  1. Jag gillar folielack väldigt mycket men man ska nog försöka hitta en bra ridgefiller att ha under – vilket jag fortfarande är på jakt efter. Annars kan jag tycka att struntsamma, det spelar väl inte jättestor roll om man har lite skavanker; folk brukar sällan se ens naglar på så nära håll som när man fotar manikyrer tänker jag.

    • Nej, det är väldigt sällan skavanker syns irl – foton är ju förstorade till max liksom. Men ja, en ridgefiller är helt klart en bra grej här.

Comments are closed.