16 april, 2024

Nubar – A-Peel-Ing

nubar-a-peel-ing-1

Har idag jobbat med en websida som ska vara klar nästa vecka, känner mig redigt korkad ibland men så får jag en snilleblixt och löser problemet. Alltid skönt att känna att man utmanat sig själv – och fixat det!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Men nu är jag klar för dagen tror jag, dags så att visa er ett riktigt vackert lack från Nubar – oranga A-Peel-Ing som ingår i Nailmails Edgypaket den här månaden. Här har vi iaf ett namn som är lite mer logiskt, om man tänker på en apelsin som skalbar…

Jaja, orange alltså, en färg som jag normalt sett inte alls gillar. Men den här var riktigt snygg! En snygg nyans av orange med ett skimmer som verkligen får det att poppa i solen. En väldigt härlig nyans så här i november tycker jag, knalliga färger ftw. Ska nog faktiskt bära denna igen snart, vore inte helt fel. Här har jag lackat med tre lager, det är lite skirt alltså. Men som alltid med Nubar är det lättlackat, det är inga problem att få snygga kanter (förutom lite kladd på lillfingret som jag inte såg) och det torkar fort.

Jag skrev i mina anteckningar att jag gillade detta oväntat mycket! Jag har svårt för orange men detta är riktigt snyggt!

Vad tycker du om detta? Rösta ovan och ge mig gärna en kommentar också! =)

nubar-a-peel-ing-2nubar-a-peel-ing-4nubar-a-peel-ing-3nubar-a-peel-ing-5

En tanke på “Nubar – A-Peel-Ing

Kommentarer är stängda.