&otherstories-coteleocean-1

unitedingreen-logoVälkomna till dag 4 av United in Green, den speciella veckan där vi uppmärksammar depressioner i nagellacksvärlden. Tack för att du deltar med ditt engagemang och läser!

Jag har haft svårt att kliva ner i depressioner den här veckan för att skriva dessa inlägg, jag har funderat på varför och anledningen är helt enkelt att jag ändrat mitt tankesätt. Åtminstone en del, tänk att du efter 36 år faktiskt kan ändra ett mönster?

Jag har alltid tänkt att det (insert valfri handling här) ändå kommer skita sig, så ingen idé att hoppas osv osv. Jag har alltid haft en negativ inställning som skydd för att inte bli besviken, inför ett jobb eller tävling eller vad det nu kan vara. Jag har alltid tänkt i negativa termer, som ”nu får jag inte glömma nyckeln” eller ”hoppas jag inte halkar den här vintern”. Men ni som läst the Secret och annat i den genren känner igen det här med att dra till sig negativ eller positiv energi. Att istället alltid tänka i positiva termer, dvs ”nu ska jag komma ihåg nyckeln” eller ”i vinter ska jag gå säkert på isen” har hela min inställning förändrats. Faktiskt! Det är först nu efter år av medvetet programmerande som jag förstått att det är vad som hänt.

Jag inser att det här är mumbojumbo och att det är svårt att ta till sig, lika väl som ”ryck upp dig” är för en deprimerad. Men genom att aktivt försöka har jag med den här metoden ökat hela min livsglädje. Jag är mer glad, mer positiv och förhoppningsfull än för några år sedan. Tänk exempelvis hur lätt det är att fortsätta älta att du missade bussen, stukade foten, glömde passerkortet osv osv tills hela dagen är förstörd?

Jag hoppas att du som läst detta kan ta dig till detta och med tiden kanske även ditt tankemönster blir annorlunda!

Idag vill jag visa er ett lack jag köpte på senaste Stockholmsresan, & Other Stories – Côtelé Ocean. Det är tyvärr inte ett dugg unikt, finns massor med lack som ser exakt likadana ut. Men det var Anders som valde det faktiskt! Detta använde jag under en glittermanikyr som ni ju såg häromveckan, nu har jag det på tårna! Då slipper jag se ränderna men ändå njuta av färgflashen.

Här är det två lager, lättlackat och torkade snabbt.

Vad tycker du om detta?

&otherstories-coteleocean-2&otherstories-coteleocean-3&otherstories-coteleocean-4&otherstories-coteleocean-5

Koder, ladda ner textfilen nedan!
→ InLinkz till samtliga dagar för United in Green
→ Koden för idag lördag

 
[inlinkz_linkup id=450858 mode=1]

  1. Lacket är ju superfint. Jag bryr mig inte om ränder när själva lacket lyser som detta gör. :) Jag har också galet fint lack idag. Älskar’t. :D

  2. Jättefint lack! Jag tror att du har väldigt rätt i att man kan påverka hur man mår genom att försöka tänka positivt. Man sänker bara sig själv om man rackar ner på sig genom negativa tankar.

  3. Blir glad av din positiva text idag! (inte för att man inte ska skriva texter som inte gör en glad..) Verkligen kul att du kunnat förändra ditt tankesätt. Måste verkligen vara en långsam process att uppnå det.

    • Tack så mycket och roligt att du tycker det! Det är verkligen en superlångsam process, tar flera år innan det märks någon skillnad alls.

Comments are closed.