nubar-wildblueyonder-1

Det var skönt att få ensamtid igår, tyvärr blev jag mer och mer nedstämd vartefter dagen gick. För tänk att det alltid ska bli tjafs när man bara försöker göra något som är roligt? Snart måste vi väl censurera alla samtal som kan göra någon ledsen pga avundssjuka, eller?

Herregud, blir så irriterad.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Men, lack går väl att trösta med antar jag. Eftersom det är måndag är det också blå måndag, besök Tove idag för fler blå manikyrer!

Dags igen för Nubar efter den tråkiga Cliniquefesten igår. Detta är ännu ett lack från Eden Collection, ljusblå prismatiska Wild Blue Yonder. Här är det ganska tydligt att jag borde ha använt mer topplack innan jag fotade, lacket ser knottrigt ut och det är riktigt trist att titta på. Tyvärr, jag ber om ursäkt att ni härmed inte får en representativ bild. Gör gärna en googlesökning på detta så ni får se det korrekt.

Som alltid är Nubars lack lätta att använda, detta är två lager och det var lätt att få snygga kanter. Som jag skrev ovan har jag ett lager topplack, men för att få bort det knottriga borde jag använt minst 2 lager eller ett tjockare topplack. Det prismatiska syns fint i solen, men bildar ju inga regnbågar eller annat skoj.

Nja, i mitt tycke är detta ett ganska tråkigt lack. Lite för ljus och fel blå nyans och lite för mesigt…

Vad tycker du? Rösta gärna ovan och säg din mening!

nubar-wildblueyonder-2nubar-wildblueyonder-3nubar-wildblueyonder-4nubar-wildblueyonder-5

  1. Jag har precis som ovanstående talare svårt för den här typen av lack. Hade gärna sett Nubar göra något häftigare, eller satsat på ett säkert kort istället. Men det var en intressant nyans iaf!

Comments are closed.