aengland-sleepingpalace-1

Fredag och det innebär Holofredag! Är rätt sliten idag, träningsvärk och trött efter den korta jobbstunden igår. Men det blir nog jobb nästa vecka, iaf på torsdagen. Kommer passa på att njuta extra mycket idag denna fredag vill jag lova! Titta in till Kerstin för fler holoskönheter idag.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett lack som fick chansen i solen i veckan, lila A England – Sleeping Palace. Så här står det om Sleeping Palace:

”An unnatural twilight has fallen upon the land” – a plum/coppery base hue filled with vivid prismatic life, as though mocking the eternal slumber of the entire castle.

Lilakopprig bas alltså, det stämmer precis. Ser nästan lite brun ut i dagsljus, men det lila lyser igenom i solen. Och som ni ser är det fina regnbågar i det, kanske lite scattered men inte helt osynliga åtminstone. Jag gillar verkligen den här grundfärgen, trivdes bra med den hela veckan.

A England har ju bra formula, så ett lager hade absolut räckt. Jag tog två som vanligt samt topplack. Mina naglar ser lite underliga ut just nu när jag har gel på dem, irriterande. Men tyvärr är de så extremt tunna nu efter att jag filat bort gelén att jag måste ha något över dem som förstärkning.

Bra torktid och lätt att få snygga kanter. Gillar detta mycket!

Vad tycker du? Rösta gärna och säg din mening bland kommentarerna!

aengland-sleepingpalace-3aengland-sleepingpalace-5aengland-sleepingpalace-2aengland-sleepingpalace-6aengland-sleepingpalace-4aengland-sleepingpalace-7

Comments are closed.