Sista veckan med Depends höstkollektion Club Style. Jag har börjat swatcha Dark Beauty och den nya 7day-kollektionen Celebrate Personality har också trillat in. Men jag tänkte ta lite annat nästa vecka om det går bra.

Men idag blir det mörkt röda Depend – 536. Eller mörkt rödlila kanske, jag och färger – suck! Svårt snygg är den iaf, gillar verkligen att den är så himla mörk. Snygg jellyfinish också som ger det ett djup och glans som är magisk.

2 lager, bra formula och pensel.

Vad tycker du?

 

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (3)
  • Bra! (0)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>