depend-377-1

Ännu ett lack från Depends höstkollektion, det funkar va?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Detta är mörkt auberginelila 377, en riktigt härlig rödlila nyans. Jag gillar den här typen av nyanser, även om de inte så ofta hamnar på mina naglar. Men till hösten är det perfekt, en nyans som verkligen klär de flesta. Här har jag använt 2 lager, det är verkligen en bra formula som inte rinner eller är jobbig att måla med.

Helt klart en nyans jag kan tänka mig att bära igen. Undrar vad jag tänkte på när jag swatchade den här kollektionen, jag tog max 20 bilder på varje lack. Det innebär att jag har max 5 per lack som går att använda! Knasigt! Normalt tar jag kanske 40 stycken! Jaja, hoppas ni ändå ser nyansen på detta =)

Vad tycker du om detta? Blir det en titt på Depends höstkollektion? Tror att de har kommit ut i butik nu.

depend-377-2depend-377-3depend-377-4

Comments are closed.