27 april, 2024

Åh, vill vara ledig!

Just nu skulle jag inte ha nåt emot att få gå hem och lägga mig i sängen och fortsätta läsa Mammutjägarna och sova en stund. Är så mätt och lite uttråkad! Mejken har runnit av för länge sen, ja, allt utom min supermisslyckade cut-mejk. Den sitter som berget och går inte ens att tvätta av!

Har ni det bra där ute? Kan ni inte berätta lite om er själva? Typ ålder, stad, hur du hittade hit, vad du vill läsa mer om? Vad är din dröm? Vore kul med lite mer dialog med er =)

6 tankar på “Åh, vill vara ledig!

  1. Åh det är väl synd att du är uttråkad, det måste vi ändra på… inte för att jag vet om läsning om lila mig muntrar upp nån ha ha, jag är ytterst ordinär! Tja vad vill du veta.. jag är 45 år, gift, har tre döttrar. Bor på en av Mälaröarna som ligger utanför Stockholm, i en stockholmares värld innebär det att jag är en lantis… min närmsta granne är en åker (nästan), å jag har en tant vägg i vägg också. Jaa, jag hittade dig via Pret-ty och alla andras bloggar, men det tog ett tag innan jag kopplade ihop dig med Nailmail… som jag för övrigt är sugen att gå med i. Tycker generellt att ni alla är så duktiga och skriver så bra saker, och jag är avundsjuk på alla som klarar av att layouta och pyssla med sin blogg. Min är vinglig, sned och ojämn och det retar mig att jag inte klarar av att fixa den, ser så klåpigt ut. Jag drömmer om att kunna livnära mig som makeupartist, något som verkar nästan omöjligt. Å jag tycker också att det skulle vara så roligt att få träffa lite av alla bloggare i verkligheten, det skull verkligen va kul! Vet inte vad jag vill läsa mer om… det står så mycket om allt i allas bloggar redan, folk har verkligen koll på läget! Jag är framförallt en ögonskuggsnörd, så det läser jag ju allt om förståss! Tja, det var väl lite om mig… ha det gott!

    Marinas senaste bloggpost: Sminkans temavecka – Jupiter – Blå

  2. Marina: Hej Marina! Va kul att få veta lite mer om dig! Jag har jobbat med html sedan 1995, så jag har lite koll iaf. Men det finns så många fina wordpress-teman så det är rätt lätt att göra snygga layouter =)

  3. Jag är 30 (snart 31), bor i Stockholm och hittade hit via Pret-ty. Din blogg är en av ungefär fem som jag kollar in dagligen. Eftersom jag är fullständigt galen i nagellack sen ungefär ett år tillbaka så älskar jag såklart Nailmail – en helt genialisk idé!
    Vad gäller din blogg så tycker jag om blandningen av personliga inlägg om dig själv och dina fantastiska sminkningar!

  4. För all del!
    snart 27 år, bor i Mjölby, hänger på pret-ty alldeles för mycket enligt karln.
    Har sambo och tre neurotiska råttor.
    Gillar hudvård, djur, matlagning, böcker, musik, smink, film, krukväxter och vatten. I ungefär den ordningen. :)
    Är halvtidssjuk o halvtidsarbetslös och således sjukt uttråkad och lite knäpp vid det här laget.

    Just nu sitter jag vaken här vid sju på morgonen och surar för att jag inte kunde somna om. SKIT!
    Ska pröva igen strax. Man kan inte kliva upp kvart i sju på morgonen utan anledning. Där med basta!
    (således är jag morgontrött också)

    Jag gillar att läsa produktrecensioner och roliga/intressanta historier om ditt och datt i skönhetsvärlden.
    Jag drömmer om ett trevligt jobb och att få möjlighet att flytta hem till Norrland igen!

    Kram på dig!
    Fortsätt skriv så trevligt som du gör

    Kisses senaste bloggpost: smink till mäj!

  5. Jag 43, bor i nollåtta, hittade hit via Sminkan … har 75% sjukersättning och resten sjukskriven … så smink har blivit ett jätteintresse. Sen finns det ju 8 kära pälsklingar här som tar tid och kraft och ger så otroligt mycket. Tävlingsspelar dart på ganska hög nivå i Stockholm…. sen är ju datorer ett intresse…

    Tjingeling … o jag gillar din blogg för att jag gör det:-):-):-)

    MyyZzs senaste bloggpost: Lidl

Kommentarer är stängda.