Sista hela aprilveckan, en förhållandevis fin vecka eller? Som vanligt slöa tråkiga dagar i början, sedan jobb och lite Anders- och mammamys. Inte helt oäven alltså.

imageimageimageimage

1. Veckan började med lite måndagsjobb tillsammans, åtminstone efter lunch. Min fina gubbstrutt =)
2. På tisdagen swatchade jag lite lack igen, en massa Cetuem som aldrig blivit använda.
3. Och så fick jag ännu mera lack från Depend! En riktigt fin sommarkollektion som kommer v 19, många fina där!
4. Onsdag morgon och jag var med i Folkbladet – på framsidan med Uchi!

 
imageimageimageimage

1. Visst ser vi stolta ut?
2. Tog en kaffepaus på Statoil. Hade nog behövt en kopp så stor som vepan på väggen…
3. Och så hem! Till en katt som saknat … husse! Orättvisst att jag inte får några pussar!
4. Torsdag och det var varmt och kallt om vartannat. Svettades om armarna men frös när jag tog av dem. Hopplöst så här års!

 
imageimageimageimage

1. Men jag kom hem till slut och det var sol på balkongen! Mys med katterna och titta – en kattpuss!! Min fina Uchi och min ofärdiga mejk! ;-)
2. Jag och Anders sprang ärenden på stan och åt lunch på Taco Bar. Vi älskar båda våra nya skor, väldigt nöjda med dem!
3. Nere i Strömsparken blommar äntligen magnolian! Måste ner dig i veckan och se framstegen.
4. Mer häng med katterna på balkongen. Uchi är så majestätisk här!

 
imageimageimageimage

1. Båda mina prinsar. Ser lite småsura ut eller? =) Nog bara vinden.
2. På lördagen var det fiskutsläpp i Strömmen, 16 000 smolt av öring och lax. Kul att se det!
3. På Hageby Centrum/Mirum Galleria var det modevisning av Lars Wallins couture. Segt!
4. Och så brann det på Mamregatan, 36 evakuerade lägenheter. Stackars människor…

 
imageimageimageimage

1. Mina nya skor! Så sköna, men kanske lite varma. Tänker ha dem tills jag kan ha mina kilklackssandaler istället.
2. Söndag och jag badade Deshi! Visst blev han liten?
3. Och Uchi, så mycket muskler där inne!
4. Men de torkade och då hängde vi på balkongen igen. Jag har köpt hortensior, hoppas de klarar sig där på vår mörka och kalla balkong.

Ja, det var den veckan det! =) Mycket balkonghäng, önskar att den var inglasad eller åtminstone i västerläge. Men katterna älskar den, även om de nog är lite frustrerade över att inte kunna se ut.

 1. Ååååh, vilka sötnosar till kissar! Älsk! Skulle så hemskt gärna ha kisse själv men har en där hemma som inte vill… Men jag beundrar så gärna ers små sötnöss. :)

 2. Hihi, katter ser verkligen roliga ut när de är blöta! Speciellt sådana pälsiga katter som birmor! Ben och svans tunna som tarmar ;-) Och den blicken man får…Katter har verkligen förmåga att uttrycka känslor med ögonen.

  Vi har badat vår Elvis flera gånger eftersom vi har ställt ut honom en del, han har varit såå snäll och duktig. Paisley däremot vågar jag mig inte på, han har desto mer temperament! Men någon gång måste han väl bada… Funderar på att prova torrschampo till honom.

  • @Lilla E, Haha, ja verkligen tunna som tarmar! Uchi var riktigt sur på mig =) De fick treats efteråt och förlät mig.

   Nä inte torrshampo! Bättre att bada dem! Var försiktig bara och vänj försiktigt, de måste ju inte badas men är ju bra om man kan det ifall de bajsar ner sig eller nåt…

 3. Paisley har jag fått tvätta i rumpan flera gånger och det har gått bra, men då har jag haft honom i handfatet. Annars är han hal som en ål och använder klorna för att ta sig loss om man försöker hålla fast honom, ajaj… Varje gång han ska kammas måste en av oss hålla fast honom så han inte ska komma åt att bitas! Tror han är lite håröm. Försökte ta stickelhåren på honom men det gick inte alls.
  Han är en ”riktig” katt, säger ifrån när det är något han inte gillar! Elvis däremot är en typisk birma, man kan göra vad som helst med honom (sanning med modifikation så klart), han är som en stor nalle :-)

  Får väl prova att bada Paisley någon gång och hoppas vi klarar oss helskinnade genom det äventyret :-)

  • @Lilla E, Intressant att det kan vara så olika! Mina katter gillar ju inte att bada, men de använder inte klorna på mig trots att de tydligt försöker ta sig därifrån. Men nu när jag var ensam i söndags och badade dem tog jag bara ett fast grepp i nackskinnet och när de lugnade sig runt bröstkorgen. Kanske kan du se till att klorna är ordentligt klippta och muta med godis hela tiden?

   Deshi hatar att bli kammad, Uchi ääääälskar det! Så visst kan de vara hårömma? =)) Våra kära små kissar…

Comments are closed.