ons-2404-1

Blir ett mejkinlägg ikväll som ni ser – listan på alla deltagare i Grön Onsdag finns således under originalinlägget för veckan. Jag har legat i soffan och sovit ikväll sedan jag publicerade inlägget med artikeln, har som vanligt sovit dåligt natten till idag. Vi har ju en balkong i sovrummet och katterna är väldigt angelägna om att få komma ut dit. De är ju inte tysta direkt heller när de står och gnäller vid dörren klockan 5 på morgonen… Får se om vi kan kattsäkra den där balkongen.

Dagens mejk är väl lite av ett mismasch med tre olika skuggor som i mitt huvud skulle bli jättefina ihop. Lila Flamenco på ögonlocken med Golden i globlinjen. Sedan Mint Julip under ögat – alla skuggor från Make Up Store. Turkosa kajalen Secret Agent under ögat. Håller på att experimentera med foundation och solskydd just nu, min hud är ju inte fet på samma sätt som förut utan mer torr. Samtidigt är den fläckig och ojämn så vill ju ha foundation… Blir fortsatt jobb med det minsann.

Ja det var dagens det… Undrar vad det blir imorgon? Tror jag kommer klippa mig på fredag!

ons-2404-2ons-2404-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique BB Cream
Concealer: BareMinerals concealer
Rouge: H&M Rouge – Sugar Coral

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Flamenco, Mint Julip. Make Up Store Cybershadow – Golden.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Kajal: Make Up Store – Secret Agent

Läppar: Clinique Chubby Stick – Voluptous Violet