Veckans Pret-ty-tema handlar om beautybloggar och vad jag anser gör dem bra.

Svår fråga sannerligen! Jag tycker att en bra blogg överhuvudtaget är bra skriven, underhållande och intressant. Det gäller ju beautybloggar också, jag tröttnar snabbt på bloggar som bara är informativa, bara handlar om tävlingar eller recensioner eller rent allmänt är för enformiga. En bra blogg ska inspirera och glädja läsaren på samma gång.

Mina favoritbeautybloggar har mycket Dagens mejk och naglar och är personlig utan att bli för offtopic. Det var en diskussion på Pret-ty tidigare i vår om att stänga ute bloggar som är för personliga, jag kan säga direkt att jag fortsätter hellre som jag gör nu med min blogg än fortsätter hos Pret-ty om det blir så. En opersonlig blogg är så fruktansvärt ointressant!Jag tycker inte att kommande kollektioner är så intressant även om det är lite ögongodis, men det kan bli för mycket av det goda också.

Jag måste ju säga också att jag givetvis tycker min egen blogg är bra – annars skulle jag ju inte driva den som jag gör. Visst skulle jag själv vilja ha fler och roligare Dagens och möjlighet att köpa mer smink och visa upp. Men utifrån mina förutsättningar tycker jag den är bra och läsvärd och jag hoppas mina läsare tycker det också.

Vad tycker du gör en blogg bra?

  1. tycker också din blogg är bra! Och du är väl inte OT? När du flyttade och skrev om det startade du ju en blogg för det och du har ju haft olika bloggar till olika saker hela tiden.

  2. Ja, jag har ju en massa bloggar med inredning och foto och försöker verkligen inte vara OT här. Men jag VILL vara personlig och berätta om mitt liv också ju…

Comments are closed.