Nu äntligen sitter vi på tåget hem till kära Norrköping igen. Det snöade faktiskt i Stockholm. Kul.

imageimage

Nåja, inköpen på Sephora var det jag skulle berätta om! Jag har alltså inte varit på Sephora förut, det var kul att se hur den var uppbyggd och vad som fanns. Däremot har jag ju varit på KaDeWe i Berlin vilket är enormt… Jag fick iaf en makeover av en mua:a från Benefit, med deras foundation Hello Flawless i nyansen Ivory. Benefit har absolut bra produkter, har flera hemma jag är nöjd med. Och ju nu var jag på jakt efter en ny foundation så denna fick det bli! På Sephora kostar den 325 kr.

Det blev även en liten palett från Sephoras eget märke, Wild Safari 03. Med nyanser i grönt och brunt. Den kostade 190 kr. Samt ett minilack för 45 kr, en blågrå skimmerhistoria vid namn It’s Time To Rock.

Besöket i Täby var förresten första för mig, men Anders är uppvuxen där. Han tyckte nog det var lite jobbigt att åka dit. Dessutom är det så mycket som förändrats sedan han var här sist för 20 år sedan. Spännande centrum annars, kanske råkar jag även komma med i deras reklamfilm!

imageimage

Men, vackrast var Tibble Kyrka och glaskuben. Hjälp. Ni kommer få bilder därifrån sen! Vi hann även med besök i både Täbys bibliotek och i det enormt vackra stadsbiblioteket. För att avsluta med en boklansering om krishantering…

Nu, trött! Hemma vid 23.

  1. Det är ju dock en giant mess runtomkring Täby Centrum just nu. Huvaligen. Kyrkan har jag aldrig varit inne i, trots att jag har bott i Täby i 5 år nu. Superateist som man är har jag gått och blivit lite allergisk mot kyrkor. Förhoppningsvis går det över.

Comments are closed.