chinaglaze-isleseeyoulater-1

Så var det måndag och en vanlig arbetsvecka igen då. Men nu jobbar jag bara tre veckor till, 6 arbetsdagar! och sedan är det semester! Idag är det alltså måndag vilket innebär Blå Måndag hos Lindas Nailorama! In och njut av mer blått!

Själv fortsätter jag visa upp lacken från China Glaze underbara sommarkollektion Sunsational Neons On The Shore Collection. Idag har turen kommit till det första jellylacket, underbara blå Isle See You Later. Jag lackade med detta redan i lördags men tyckte den manikyren blev så ful. Jag lade till guldglitter på ringfingret som en jellymacka, men det bubblade sig så effekten förtogs en aning. Så idag fick jag göra om det! Jag valde först att lägga det ovanpå Nubars Hot Blue, ett krämlack med neonfinish. Men valde sedan att göra om med enbart China Glaze. Nubar visar jag en annan gång istället!

En jelly alltså, en riktigt skir sedan dessutom. Det är faktiskt 5 flödiga lager. Först då täckte det och blev bra. En tröst är att de andra jellylacken inte verkar vara så skira. Nu ska ju jellylack vara skira så jag gnäller inte alls på formulan, men jag förstår om en del tycker det är för mycket. Men med ett bra snabbtorkande överlack på lär det inte bli några större problem med torktiden.

Den här nyansen är dessutom härlig, inte helt lik Hot Blue som är mer grön. Finishen blir ju dessutom makalöst vacker, otroligt glansig och jellyn ger ett djup som är fantastiskt. Absolut inget att klaga på!

chinaglaze-isleseeyoulater-3chinaglaze-isleseeyoulater-2  chinaglaze-isleseeyoulater-4chinaglaze-isleseeyoulater-5chinaglaze-isleseeyoulater-6

  1. Jag hade fem tunna lager innan jag gav upp, det var betydligt mindre täckande. Men jag ska göra om det en annan dag, funderar på vad jag ska ha under. Färgen är fantastisk. Och det torkar snabbt och är lättlackat, så många lager i sig är inget problem.

    Vädigt snyggt!

  2. Åh, älskar färgen. Ogillar skirheten dock och tror inte att jag hade haft tålamod nog till att få det så här fint då!

Comments are closed.