Jag och Anders satte klockan på 2.30 i morse, för att ge oss ut och fota i gryningen. Målet var Himmelstalundsfältet och hällristningarna som finns där, tanken var att soluppgången skulle göra det till en magisk plats. Tyvärr räknade vi inte med alla träd som skymde så det blev inte riktigt som vi tänkt…

Men det blev massor med mygg, gräs och hundkäx i motljus, smörblommor och en himmel som skiftade färg från blå till vit. Det var vackert, kallt och väldigt mysigt. Om ni är lite sugna på 25 minuter dösnack och soluppgång kan ni kolla på en video som Anders spelade in och lade upp på Bambuser. Ni hittar den här! Med mig, mitt krälande i gräset och gott om svordomar! Där finns även en kortare film med de 17 duniga fågelungar vi sprang på i Åbackarna.

Fler bilder kommer, har inte kraft att gå igenom alla 650 st just nu. Men det var riktigt härligt att ge sig ut på denna exkursion!

sunrise

 

Comments are closed.