Blev lite inspirerad av Clarins vårkollektion, så gjorde ett försök idag. Gick inte så bra…

Dels är jag visst lite för torr numera! Tidigare i vintras använde jag Tistelolja som nattkräm. Nu när jag fått Boots no 7 så har jag använt den istället och blivit torr på kuppen. Dessutom vill jag inte ta en hel näve kräm för att riktigt smörja in mig så jag blir liksom aldrig ordentligt insmord. Så när jag använde min Anti-shine såg jag riktigt hemsk ut! Jag vill inte vara torr!

Får ta och börja använda tisteloljan igen på nätterna och Boots som dagkräm eller nåt. Den finns förresten på H&M nu, om någon undrar. Iaf, jag fick tvätta bort första omgången smink. Såg för-ig ut rent ut sagt, hemsk! Andra försöker gick bättre men näsan är verkligen torr och flagig! Usch, får bli skrubb och mask och olja ikväll!

fre_0401_1.jpg

fre_0401_2.jpg

Använde iaf Too Faced guldfärg som finns i Full Frontal och en ljust rosa från en annan Too Faced som heter I Know What Boys Want. Använde den guldiga färgen på den rörliga delen av ögonlocken och den rosa under ögat. Vit highlighter från Face Stockholms Dignity. Tog även lite av den rosa skuggan ovanpå, i globlinjen också. Undrar hur Sminkans version av detta skulle ha sett ut… Nåt helt annat – mycket snyggare – tveklöst!

  1. Hej raring. Jättefint och minst lika tjusigt som Clarins bilderna tycker jag.

    Appropå Boots serumet. Det ska inte användas på egen hand utan tillsammans med både dag- och nattkräm – lägg serumet först och toppa sedan med din nattkräm/dagkräm. Hoppas det hjälper.

  2. Bjooti: doh! Ja det gör säkert en hel del! Tänkte inte på det…
    Sublim: Ok, lite ljus bild där färgerna inte syns så bra, men en bild fick du! =)

Comments are closed.