tors-2504-1

Hemma på lunch, även om ni får läsa detta senare under eftermiddagen. Det är sånt där jobbigt väder nu, där jackan är för varm men det blir för kallt när man tar av ärmarna. Kanske funkar enbart min hoodie bättre, ska testa nu under eftermiddagen.

Har dessutom köpt nya byxor, Servicebyxor istället för snickarbyxor. Inte en massa fickor och grejer alltså på sidorna, men jösses vad osexig jag är i mina arbetarkläder. Å andra sidan är jag ju inte på jobbet för att vara sexig! Herregud!

Nåja, dagens mejk är Mint Julip från MUS på hela ögonlocken, Green Hill från Mist i globlinjen samt Cupcake från MUS under ögat. Lite Cupcake i globlinjen också för definition. Ja, färgglatt är det ju iaf!

tors-2504-3tors-2504-2

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Concealer: BareMinerals concealer
Rouge: H&M Rouge – Sugar Coral. Mac Ombre Blush – Vintage Grape.

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Cupcake, Mint Julip. Mist Stockholm – Green Hills.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara

Läppar: Kicks

  1. Vet du om att du suger på make?!
    Håll dig till att visa naglar för det kan du iaf!!

    Om du ska visa dina sminkningar kan du iaf göra dom färdiga!!
    Ex eyeliner, kajal på vattenlinjen och plocka ögonbrynen ( även måla dom)

Comments are closed.