28 mars, 2024

Tävling: Vinn ”Manikyr för alla” och ett Zoya-nagellack!

Dags för en tävling! Alltid kul att kunna lotta ut lite saker till mina läsare tycker jag! =)

Tävlingen kommer pågå till fredag kväll kl 23.59 och 2 st vinner boken ”Manikyr för Alla” av Nina Filipanics samt ett valfritt nagellack från Zoya (av Kylie, Mercedes, Cyma, Casey, Kotori samt Kierra förstås). Sammanlagt värde ungefär 200 kr. Det enda jag kräver i gengäld för att du ska vinna är att du kommenterar detta inlägg med konstruktiva idéer om hur Vacker & Underbar kan bli en bättre och mer läsvärd blogg!

Enkelt va? Sätt igång!

11 tankar på “Tävling: Vinn ”Manikyr för alla” och ett Zoya-nagellack!

  1. Vacker och underbar är redan en av mina absoluta favoritbloggar men vad som skulle kunna göra bloggen bättre är fler recensioner och fler inlägg om nagelvård. Altså inte NOTDs utan tips på hur jag lackar naglarna och sådär, kanske rent utav ett inlägg där du berättar hur du gör för att få sådär långa och snygga naglar som du har!

  2. Fasen, sådana här frågor är alltid svåra… men återkommer ju till en blogg för att man redan gillar den. Men tja, det vore kul att se dig i andra typer av sminkningar, fler matta och knalliga färger, gult till exempel. :)

  3. Mer om nagellack! Eftersom du uppenbarligen gillar sådana. Info om olika märken, favoriter därifrån, varifrån man kan köpa dem (om inte genom nailmail=) och annat kul.

  4. Jag älskar recensioner, sminkningar och folks naglar! Det kan nästan inte bli för mycket av sådant.
    Sedan älskar jag att läsa om och se bilder på dagens inköp, det kan vara något så enkelt som en bunte hårsnoddar från H&M eller något hårspray från ICA. Love it, mer av sånt!

    Förresten, din blogg har en av de bästa uppläggen. Både gällande färgen på bakgrunden och placeringen av sakerna i övrigt. Det kan verkas som fjäsk, men du ska veta att jag är väldigt grinig med sånt.
    Jag har faktiskt undvikit en del bloggar eftersom det sett så förjävligt ut, tråkigt men sant..

  5. jag gillar din blogg alla redan.Men jag håller med de andra mer tips om naglar och nagellack.Även kul att läsa om smink och var man få tag i sakerna!!

    Men du gör det mesta redan,du är en stående favorit bland bloggarna,och kul med nailmail!!!=)

  6. Jag gillar ju din blogg så det blir inte lätt.. hmm..

    Kanske lite mer recensioner av olika produkter? Bilder på din sminksamling alt nagellackssamling, bilder är ju alltid kul vilket som liksom (säger jag som har den tommaste bloggen någonsin).

    ”How to” är också en bra idé, hur man lackar naglarna snyggt, hur man filar dom, hur man sminkar sig på det eller det viset. Något du är bra på givetvis.

    Vad mer..
    Näe, jag kommer inte på nåt mer, jag gillar ju redan din blogg! :D

  7. Jag tycker att det är grymt kul med gästbloggare, som du kanske redan vet =) . hmm.. Vad sägs om en riktigt glammig eyemake varje vecka, tex tips inför fest…. (det ska jag börja med iaf), något som jag även ska börja med är lite teman som jag sedan ska sminka och ev fixa naglarna efter. hade varit kul om även du gjorde det…

    detta var verkligen svårt då jag inte hittar några ”fel”, din blogg är bra som den är.
    me något som kanske hade varit uppskattande bland nya läsare är kanske en liten presentation utav dig. Vem är du, varför gör du det du gör osv.. klart ska du själv komma på vad du ska skriva men lite förslag skadar ju inte. =)

    hmm, vad mer???? … … … … ja jag vet verkligen inte mer…. kommer jag på något lite senare, skriver jag igen….

    xoxo
    daniella

  8. Som flera skrev innan mig tycker jag det är svårt att svara på vad som kan bli bättre – då ”Vacker & Underbar” är en av få bloggar jag läser varje dag.

    Men personligen älskar jag recensioner och ”How To”s, du gör så sjukt snygga sotningar och det skulle vara jätte roligt att få se hur du gör.

    Teman är också roliga! Ungefär som Bjooti’s ”Skugglåda” och ”Läppgunksresa” (som även Makeupoholic har nu) :)

    Vad det gäller layout och så tycker jag inte att det finna några förbättringar att göra, den är vårig och lätt läst och fin.

  9. Hmm, jag gillar bloggen som den är. Men något som man kanske saknar är mer bilder. Jag älskar bilder. Men även lite mer recensioner är inte fel. Tips osv.

    Ha en bra helg. Kram Enii

  10. Åååh jag gillar ju dig supermycket. Du är ju så…. ärlig och på riktigt, på något vis. Tappa inte bort det! Fortsätt skriv om budgetgrejer för vanliga människor, och om hur du drömmer om sparar ihop till fina lyxiga härliga lite dyrare grejer också för den delen! Jag är ju själv väldigt svag för recensioner och tycker aldrig det kan bli för mycket sådana. Dessutom tror jag det är ett väldigt bra sätt att få nya läsare via sökmotorer och så… Hellre mer sådant ”vardagsanpassat” än att skriva om alla nya kollektioner hit och dit, det gör ju alla andra ändå… Stor kram och trevlig helg!

  11. Enkelt, mer magellack :-D
    Jag älskar nagellack, och vill gärna inte bara se NOTD utan få en recension på köpet. Var det rinnigt, klumpigt? Hur många lager för att få täckning? Torkade det osv. annars tycker jag du har en jättebra blogg med lagom dos ”personlighet” och smink.

Kommentarer är stängda.