depend-357-2

Dags för Grön Onsdag igen! Hurra för onsdagar! Jag hoppas du är med? Skriv bara en kommentar så jag vet att du är med i din blogg, på twitter eller Instagram.

Idag har jag en grön vårskön härlighet från Depend, nummer 357 som ingår i deras nya vårkollektion. Den är nog ute i affären redan skulle jag tro. Det här är ett riktigt fint illgrönt lack, grönt som går mot gult. Möjligen att detta är mer smickrande vid brunare händer, jag får testa det i sommar. Men nu är de lite rödbleka minsann.

Tre lager för att täcka helt och mycket lättlackad. Normal formula och bra torktid.

Nå, är du med?

depend-357-1depend-357-3depend-357-4depend-357-5

Deltagare i dagens Gröna Onsdag

  1. Det här var väldigt snyggt och tankarna går direkt till riktigt vår/sommar. Har kommit på att jag i princip inte äger några gröna lack, så jag är inte med idag, men förhoppningsvis snart (ett grönt är på väg hem till mig :P)

  2. Vilken annorlunda grön nyans det var på det där lacket… Vet faktiskt inte om jag tyckte det var snyggt eller inte :/
    Jag är med idag… men jag passar på att visa 17 st sköna gröna lack :)

  3. jag vill oxå vara med! vet att jag är sent ute men hade fackmöte direkt efter jobbet så kom inte hem förrän nu vid 10. jag har ett av isadoras pastellfärgade krackeleringslack på mig, Mint.

Comments are closed.