26 april, 2024

Reparing Macadamia Oil Treatment från Marc Anthony

För någon dag sedan fick jag hem den här oljan att testa, Reparing Macadamia Oil Treatment från Marc Anthony. Jag frågade innan utskicket om den har silikon, tyvärr skickade de den till mig ändå trots att den i princip bara innehåller silikoner. Trist, men då kan jag väl testa den då tänkte jag.

macadamia2Om du är sugen på att använda en olja i håret, köp då hellre ren arganolja exempelvis från BodyBazar eller så. En droppe räcker långt och du behöver inte betala dyrt för färdiga produkter med utfyllnadssilikoner. För silikonerna gör ingen nytta i ditt hår! Men visst, den doftar gott och håret blev lent och fint. Men en gång är nog en gång för mycket, tyvärr måste jag ju använda ett sista-shampo med sls nu för att få bort det.

Repairing Macadamia Oil Treatment

En ultralätt stylingolja för torrt hår. Den tränger snabbt in i håret och motverkar slitage och torrhet.

Använd under stylingen eller som finishprodukt för ett starkare och friskare hår. Den ultralätta produkten hjälper till att vårda slitet hår, förebygger att håret går av och läger sig som en skyddande barriär runt kluvna toppar. Macadamiaoljan tillför torrt hår fukt och ger det glans, medan bambuextraktet stärker svaga områden och jämnar till hårets skyddsbarriär så att håret blir slätare. Lämnar inga rester eller färgavlagringar. Används dagligen.

Pris: 159kr för 50ml

INCI: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance) , Paraffinum Liquidum, D&C Yellow 11 (CI 47000), D&C Green 6 (CI 61565)

2 tankar på “Reparing Macadamia Oil Treatment från Marc Anthony

Kommentarer är stängda.