20 april, 2024

Röstresultatet plus ny fråga!

Så har då ytterligare en tid runnit under våra broar och min tidigare röstfråga ska summeras och avslutas.

Har du nånsin lämnat tillbaka en sminkprodukt för att den inte passat av någon anledning? Jag är själv ytterligt dålig på att lämna tillbaka produkte, oavsett pris och kvantitet. Passar den inte hamnar den i en stor låda som vem som vill får gräva i. Majoriteten av er håller tydligen med mig i detta, Nej, jag orkar inte, de hamnar i en låda. 52%, 17 röster av de totala 33 angav att de helt enkelt inte orkade gå tillbaka med felaktiga produkter. Skönt, det är inte bara jag som är lat!

En del av er har tydligen också åsikten att smink lämnar man inte tillbaka! Vad är det ni tänker då, att ni använt dem eller att smink helt enkelt ska behållas? Som en statuspryl kanske? Lämna tillbaka smink? Aldrig! 24%, 8 röstade på detta val. Tråkigt nog verkar det för en del vara svårt att lämna tillbaka sminket de köpt av misstag. Jag har försökt, men det går inte (15%, 5 röster). Vad har de sagt som ursäkt för att inte byta den åt er?

Sedan finns de personer som alltid byter om det blev fel! Ja, alltid om det blev fel! 9%, 3 röstande besökare! Bra gjort!

Den här gången vill jag veta vad som får dig att köpa en viss produkt.

Seså, svara nu! =)