Idag var jag och Sanna ute på roadtrip! Nya gardiner + kuddar är ämnet och en massa butiker i Norrköping och Söderköping fick celebert besök idag. Hittade ingen klockren trasa som jag kommer drömma om direkt, men det var kul att göra en ordentlig marknadsundersökning!

En av de sista butikerna vi besökte var Shape, en möbelbutik i Ingelstaområdet. Jag har inte tidigare varit inne i den, så det var dags för ett besök idag. Döm om min förvåning då de hade ett ställ med smink! Paris Memories hette märket, mycket obskyrt. Roligaste var ju helt klart deras foundation som på framsidan stoltserade med ”Aloe Vera!”, men inte hittade jag någon aloe vera i innehållsförteckningen! Mysko.

lack.jpgKöpte iaf ett av deras nagellack. Ett mörkt blått lack med lite glitter. Bilden gör sig inte rättvisa, får visa på handen senare. Riktigt snyggt – och billigt! – var det! Förlåt, men jag bröt mot mitt shoppingförbud! Men det var så billigt och så osannolikt att shoppa smink just där. Är jag förlåten?

  1. Man är alltid förlåten när man köper smink, speciellt om det inte var så dyrt! Det finns alltid sätt att komma runt shopping-förbud. ;-)

Comments are closed.