29 mars, 2024

Make My Tuesday! :D

Veckans fråga:
Veckans fråga hos Bjooti handlar om vilken svensk webbshop jag helst sminkshoppar från. Bjooti vill veta hur mina sminkshopparvanor ser ut överlag? Handlar jag mest på nätet, i butik, handlar jag mycket varje månad eller shoppar jag knappt något alls? Berätta allt för oss!

Mitt svar:
Jag är arbetslös, så tyvärr måste jag skära ner på mitt största intresse. Pengarna går till hyran och mat. Men då jag driver Nailmail får jag givetvis massor med nya nagellack varje månad, vilket givetvis är oerhört roligt! Jag köpte mer nytt annorlunda smink förut, då var det från Strawberrynet och Eleven, Blush och Satine. Då köpte jag både basgrejer och lite mer annorlunda grejer. Nu blir det mest fynd på eBay om något och ett nagellack eller två från H&M.

Sist jag handlade smink var faktiskt Lumenefoundation från Åhlens rea, foundation köper jag alltid från butik.

Jag gillar att gå till sminkbutiker och titta, men oftast orkar jag inte titta på allt – tex välja ett läppstift bland 100 andra. Konstigt nog köper jag hellre smink online. Där får jag mer tid och är inte varm och obekväm. Åh vad jag önskar att jag kunde spendera pengar på smink igen!