19 april, 2024

Utmanad av Therese!

Jag blev taggad av Therese – Allt och lite där till – att svara på lite olika frågor! Kul med olika utmaningar tycker jag! =) Jag vet inte vilka som redan blivit utmanade, men jag taggar Universal Appeal, Green & Curly,  Jean och Sublim!

Några filmer du rekommenderar: ”Den långa marschen” och ”Little Miss Sunshine” bara för att ta två udda filmer ur filmkärleksarkivet

5 band/artister du gillar: Säkert!, Duffy, Laleh, Sia och Veronica Maggio  mfl

En lite udda maträtt du rekommenderar: Auberginelasagne med tomat, spenat och mozzarella

Favoritfärg: turkos, vit & guld

Några manliga skådisar/artister/modeller du tycker har en skön utstrålning: Alltid gillat Robert Downey Jr av nån anledning, Brad Pitt och Kevin Spacey äger också.

Några kvinnliga skådisar/artister/modeller du tycker har en skön utstrålning: Hm, jag kommer inte på någon sådär rakt av. Oprah, Charlize Theron och Ellen Degeneres gillar jag iofs.

2  tv-program du rekommenderar:
Project Runway och So You Think You Can Dance

En bok du rekommenderar: Anybody out there av Marian Keyes

3 parfymer du gillar: Inga

Hur ser din morgonrutin ut i badrummet: Kliver upp ur sängen och traskar sömndrucken till toa, sitter och tänker en stund medan katten jamar och tar sedan mina mediciner. Därefter tittar jag mig i spegeln efter finnar och annat elände för att sedan kliva in i duschen. Tvättar håret med silvershampoo men tvål är jag inte så noga med. Har nog Family Fresh nu. Torkar mig och smörjer in ansiket med fuktkräm och går sedan in i garderoben för att leta reda på nåt att ta på mig. När jag är påklädd går jag tillbaka till badrummet med handduken och för att kamma håret. Efter att jag ätit frukost borstar jag tänderna, sätter i linserna för att sedan lägga foundation, böja fransarna, lägga på UDPP och därefter ögonskugga, kajal, mascara och rouge. Först när jag är klar med ansiktet blåser jag det sista av håret torrt och lägger i dust it och ev sprej. Sist har jag på läppglans, oftast först då jag gått utanför dörren. Det sista jag gör innan jag  går är att ta mina Dagens-bilder.

Vad äter du oftast till frukost: Grovt bröd med antingen ost och marmelad eller skinka samt en kopp sött grönt te.

Vad dricker du helst: Te och kaffe, tyvärr

Tatueringar, hiss eller diss?: Vill ha, men har inte tagit mod till mig än.

Favoritljud?: Får man svara ljudet av ens egna fisar? Skojjar bara! Eller?
Nejdå, favoritljudet är nog Wendys välkomnande jamande.

Något annat du vill tipsa om eller berätta: Avsluta varje dag med en positiv tanke, istället för att älta dagen. Tänk hur fin du är och vilken trevlig dag du haft.

En tanke på “Utmanad av Therese!

  1. Vad underbart sagt, att man ska avsluta dagen med en positiv tanke!
    Du är klok och verkar vara en supertrevlig tjej!

Kommentarer är stängda.