Sådärja, hemma på lunch efter en kort arbetsdag i Linköping. Ska hem till mamma om några timmar men just nu sitter jag här med en sjuk Anders och en kelig Wendy. Det funkar det också, även om jag inte får betalt ;)

Idag använde jag en palett från Viva la Diva, den med skimriga skuggor. Mycket besviken på både resultatet och kvalitén av skuggorna. Smuliga och alldeles för skimriga, parat med dålig pigmentering. Men man måste ju använda något annat än MUS-skuggor ibland antar jag. Jag har använt en ljust grön i den inre ögonvrån, en brunröd i den yttre, en lila i globlinjen och under ögat.

Duger väl men inte snyggaste jag gjort direkt.

Produktlista

Hud
Solskydd: SkinPlan SunControl spf 30
Foundation: Yves Saint Lorent – Perfect Touch
Puder: Mac Mineralize Powder Light
Bronzer: BareMinerals Ready Rouge

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Viva La Diva – Palett
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Eyeliner: Wet n Wild MegaLiner Liquid Eyeliner – Black Sparkle

Läppar: Kicks Korallgloss