Jag använder just nu en rengöringskräm från L´oreal, köpt på CityGross. Jag funderar på att testa nåt helt nytt när den är slut, något som är lite bättre på att tvätta av smink (och pormaskar, yuck).

Ett exempel är L’Erbolario, ett märke som jag faktiskt kommer få testa framöver. De har en rengöringskräm med gurka och trollhassel för blandhy och fet hud, samt även en peelingkräm med panamabark. Tyvärr står det inget pris på sidan, eller har jag missat nåt?

Sedan har vi ju Vichy som säljs på apoteket. Tex deras rengöringsgel Normaderm eller Pureté Thermale 3 i 1 ansiktstvätt. Här blir det ju kemikalier istället för naturprodukter som med L’Erbolario.

På Apoteket finns det ju en hel uppsjö med märken utöver Vichy, som tex L300 som jag tidigare recenserat. L300 Face Wash ansiktstvätt för att nämna ett exempel för normal- eller blandhy. Eller varför inte Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub som iofs är mer av en skrubb.

Jag borde gå på en ordentlig hudrengöring med portömmning, men det har jag tyvärr inte råd med nu… :(

Comments are closed.