bbcouture-alienpuke-3

Ni har gissat rätt, jag kommer försöka visa upp de lack från BB Couture jag har i denna månads Nailmail som förvalda paket. Jag önskar att fler insåg hur bra de är, det förtjänar Cindy verkligen…

Här alltså oliv-pimiento-gröna Alien Puke, så coolt namn eller hur? Jag har visat en hel del olivgröna lack, detta är annorlunda då det har ett jättefint skimmer! Kanske aningens för gult, men väldigt fin ändå tycker jag. Två felfria lager, allt kladd beror på att jag hade bråttom iväg på ett möte. Likaså sabbade jag lillfingret av samma anledning. Torkade kanske lite för långsamt men inga stora bekymmer.

Påminner en aning om China Glaze Trendsetter tycker jag, kanske lite ljusare antar jag.

Alien Puke ingår i Edgypaketet.

bbcouture-alienpuke-1bbcouture-alienpuke-2  bbcouture-alienpuke-4

  1. har aldrig testat dem så var inne på nailmail för att beställa. kanske bara jag som inte var på humör just då, men jag hittade ingen färg som riktigt föll mig i smaken tyvärr…

Comments are closed.