son-2312-1

Uppesittarkväll, någon som stressar fortfarande? Jag och Anders var på stan idag, tog en runda och köpte lite julklappar. Ingen press eller stress, bara mysigt och harmoniskt. Jag köpte nya borstar till mig själv, funderar på om jag ska slå in dem eller inte… ;)

Detta är alltså dagens mejk! Kände för att dra på ordentligt, även om jag inte är så fräsch. Tvättade håret i måndags liksom =) Men det gör inget, Anders älskar mig utan tvekan ändå och min kropp mår bättre av att inte bli uttorkad och rengjord med kemikalier. Här har jag använt lila Flamenco i den yttre ögonvrån och Scale i den inre, båda från Make Up Store och microshadows. Svart eyeliner, mascara och kajal fick också vara med. Läpparna är med OCC Strumpet och Clinique Chubby Stick över.

Undrar var jag kladdar på imorgon?

son-2312-3son-2312-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique
Puder: Youngblood Mineral Foundation – mix mellan Ivory och Warm Beige.
Rouge: Mac Rouge – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Scale och Flamenco.
Mascara: Organiqs Volume Mascara
Ögonbryn: Make Up Store Microshadow – Deadly.

Läppar: OCC Cosmetics – Strumpet. Clinique Chubby Sticks – Voluptuos Violet.

  1. julstressar? japp, ända till 1.30 när sista julklappen var inslagen, puh. nu ska jag sova några timmar innan det är dags för julfrukost hos mamma.
    hoppas du är lite gladare nu. var inte många dagar du inte skrev, men jag saknade dina inlägg.
    önskar er en trevlig jul
    kram

Comments are closed.