30 april, 2024

Holofredag: Ozotic – #623

Jag är tillbaka från snöhelvetet och tillhörande trötthet! Nästa vecka ska jag förbereda inlägg så jag slipper fundera på det åtminstone. Igår torsdag gick det mycket bättre, ingen snöstorm, vägarna var plogade och jag körde en bil jag är bekant med. Bra där.

Men idag är det fredag och dags för holofredag! Igår klippte jag av naglarna, de for väldigt illa i onsdags framförallt. Flera av dem gick av eller flisade sig, så jag tänkte att det var dags att klippa ner dem. Kortare än såhär kan de inte bli, nagelbädden under nageln sticker ut såhär mycket. Tänk på det, ni som vill ha längre naglar – peta aldrig någonsin under nageln! Använd en nagelborste istället. Får du stöd under nageln av skinnet så blir de stabilare.

Detta är alltså Ozotic #623, ett otroligt pigmenterat svart scattered hololack – eller vad definitionen nu blir. Vi kan kalla det svart krämlack med holoskimmer också om det känns bättre. Jag tycker svarta naglar är snyggt på långa också, men det känns bra att de är korta just nu. Lite ovant mot fingertopparna bara, nu när jag skriver detta på tangentbordet. Men annars finns inget att klaga på vad gäller själva lacket, väldigt pigmenterat men jag har ändå två lager. Lite knepig formula och pensel, som alltid övade jag på tummen. Men ändå enkelt att få snyggt och fint.

Bilderna är tagna med blixt i inomhusdagsljus. Ej vid fönstret som vanligt.

Besök Kerstins blogg du hittar länk till ovan för fler bidrag inom holofredag!Och vill du se fler svarta holos har jag visat er Jade – Magia Negra här, Up Colors – Grafite Night, Cactus Nail Polish – Astatine, Layla – Flash Black, Glitter Gal – Black 3D och Glitter Gal – 10 to Midnight. Jag har även A-England Bridal Veil otestad, så den får vi ta någon gång!

 

4 tankar på “Holofredag: Ozotic – #623

Kommentarer är stängda.