Skulle tro att det är mest för min egen skull jag lägger upp dessa instagramsammanfattningar. Veckorna går så fort och jag minns inte vad jag gjorde i går ens. Hade en rätt kass vecka faktiskt, men vi kollar väl…

Förresten, Instagram har släppt sin egen webversion nu, så du kan följa mig på Instagram utan att ens skaffa appen själv! Besök instagram.com/akrogirl!

1. Veckan började med en grön jelly från Zoya, Frida. 5-6 lager använde jag…
2. Jag och Anders var ute och gick i måndags, härligt väder!
3. På tisdagen var jag ute på egen hand, njöt en hel del som ni ser. Sol i november är som mjölk i kaffet, helt oumbärligt!
4. Jag gick förbi Eldkvarns egna skylt på Bråddgatan. Som jag har letat efter den!

1. Väl hemma igen gjorde jag rent mitt tangentbord med min suveräna CyberClean! Slime!
2. På kvällen packade vi Nubar.
3. Fina duochroma skönheter från Nubar.
4. Och så lackade jag om till piCture pOlish Violet Femme. Tjusigt!

1. Som sagt, så snart solen är ute går jag ut på promenad. Jag hoppade över onsdagen som ni märker, då var det mulet. Här följde jag med Anders till tåget.
2. Och så var det hux flux fredag och jag bytte till piCture pOlish Attitude, en glitterholo. Så snygg!
3. Och så var det mörkt igen, här är det rusningstrafik på Skvallertorget och Kungsgatan.
4. Jag fick en fin låda  från Granit med lite gunk från Dove. Gunket får Lotta, men lådan målade jag och mina kära. Mammas sida som ni ser här, Anders fick en sida, Nadine en och jag en. Nu är frågan bara var jag ska ha den!

1. Jag hade väldigt svårt att sova natten till lördagen. Ont i benen, rasande ångest och rent allmänt inte sömnig. Lördagen tillbringades sedan i lugn och ro medan Anders och Nadine härjade bland legot på Arbetets Museum.
2. Söndag och dags för en promenad hem till mamma.
3. Vi käkade budapetsstubbe på Lindahls, mums! Mamma tyckte det var smaklös dock, vad ska den mer smaka då? =)
4. Och så håller hon på att sticka en tröja till Nadine i julklapp.

Ja, så kan en vecka tillbringas. Skitvecka.

Comments are closed.