Min mamma blev nyfiken på min Tangle Teezer och gillade den när hon fick testa den, så hon köpte sig en egen. Dock blev det inte en Tangle Teezer utan en No Tangle från Macadamia Natural Oil.

No Tangle har ett handtag, precis som jag nog hade önskat för min Tangle Teezer för att den skulle få en femma i betyg. Och mycket riktigt gillade jag den bättre! Den är lättare att borsta med, enklare att nå håret och att få det fina resultat som denna typ av borste ger. Ni som tipsade mig om denna och liknande hade mycket riktigt rätt. Den här är riktigt bra och helt klart ett bra köp! Hoppas min mamma hatar den, hahaha ;)

Ska du köpa en borste av denna sort – köp en med handtag.

Betyg: 5 av 5, lite dyr dock.
Pris: 169 kr
Inköpsställen: Eleven och hos frisörer

Förresten, undvik Macadamia Natural Oils serie i övrigt!! Det är BARA silikoner!!!!

Okategoriserade
  1. Det är den här som vi köpte his frisören och som gör att vi numera inte grälar om hårborstningen, jag och 5-åringen! Den funkar inte så bra för mig som har ganska tjockt hår men för henne som har nordiskt hår som lätt tovar sig och med många tunna hårstrån är det perfekt!

Comments are closed.