Sådärja, då har vi kommit till sista delen med Minivaniljerna! Del 1 och del 2 hittar ni här!

Nu får ni slutligen se Vanilj, hon är alltså blåtabby och Suzanne brukar alltid visa hur söt hennes lilla prinsessa är. Jag tyckte därför det var roligt att visa en bild där hon är lite mer upprorisk! De blev lite trötta mot eftermiddagen efter allt lekande, så det blev en tupplur i en hög tillsammans. Så himla gulligt!

Muffins matchar mitt nagellack, La Bella Vernice – Winter Wonderland.

minivaniljerna-21

Sova i en hög!

minivaniljerna-22minivaniljerna-23

Mamma Vanilj fångad i ett ögonblick av non-cuteness, tillsammans med Mazarin.

minivaniljerna-27minivaniljerna-25minivaniljerna-26

Too Cute!

minivaniljerna-24

  • Jaa, eller hur, de är ju helt galet söta… Hjärtstopp allra minst! Visst är hon fin Vanilj! Hon brukar vara mer prinsesslik än så där annars iofs… ;-)

 1. Jag får katt-cravings av alla dessa fina kissungar. Men jag är ju tyvärr lite allergisk. Har haft funderingar på att ev. prova med Sibirisk katt men har inte kommit till skott än. De finns ju med mask också nu som Neva Masquerade även om det inte alls är ett måste för mig även om maskade katter är jättefina.
  Har vänner med Devon Rex och har även träffat Cornish Rex men jag reagerar allergiskt på dom om jag gosar.

  Men annars är jag ju inte mer allergisk än att i ett normalstädat hem så märker jag inte av katter alls om jag inte börjar kela med dom.

  • Trist att du är allergisk! Jag skulle bli så ledsen om mina framtida barn blir allergiska… Sibiriska katter kan ju funka för allergiker, men det är ju inte helt säkert det heller. Bäst är väl att prova antar jag.

   Älskar maskade katter… =)

 2. De är verkligen sjukt söta de här kattungarna! Och du tar fantastiskt fina bilder! Åhhhh vad jag önskar att jag kunde ha katt!

Comments are closed.