Jag fick som sagt några varuprover av Linda Assarsson, som säljer LR Health & Beauty Systems produkter. Ni hittar hennes sida på länken. Tidigare har jag recenserat en removerbox som är bland den bästa som finns.

Nu kommer turen till ett läppstift och läppenna i rött. Rött är inte en färg jag har ofta, känner mig sjukt obekväm med för mycket färg på läpparna. Jag kan ha hur mycket ögonskugga som helst, men läppstift… Nja, i sådana fall ska den vara lite mer bärig i nyansen.  Jag har iaf fått läppenna nummer 7 – Hot Chili och läppstift nr 7 – Hot Chili. Tyvärr står det bara nummer på dem, så namnen har jag fått tag i på denna sida i Lindas katalog. Men det finns 6 till nyanser som alla ser lättburna ut.

Läppennan var ganska torr, lätt att jobba med men krävde också lite arbete för att fästa och täcka. En läppenna under läppstiftet är bra om du har fått rynkor eller om du rent allmänt upplever att dina läppstift blöder i kanterna. Genom att ha en mer torr bas som en läppenna ger fäster stiftet bättre och håller också längre. Läppstiftet är ganska skirt, nu har jag faktiskt inte testat det utan läppenna under, men ni ser på min hand att det inte ger så kraftig pigmentering. Ska använda den i en mejk framöver, imorgon redan kanske så ni får se! Jag använde en pensel såklart och det krävdes lite jobb för att ge någon färg. Men annars mjuk och luktfri på läpparna (och smakfri).

Och ja, det är svårt att fota snygga läppbilder!

Jag upplever att de är mer oranga än bilderna visar, de ser ju nästan ok ut i nyansen. Ljuset spelar mig ett spratt tyvärr… Men ja, tillsammans med läppennan är läppstiftet riktigt snyggt, krävs lite mod bara att ha på stan! Framförallt då mina tänder ser mer gula ut…

Betyg: 3 av 5
Pris: 69 kr respektive 125 kr
Mängd: 1,16 gram respektive 4,5 gram
Köpa igen: Nja, finns bättre mer lättillgängliga.
Inköpsställen: Hos Linda Assarsson.

Okategoriserade