Hemkommen sedan en timme. Granen står bakom vår dörr i trapphuset, den bör tina lite och vänja sig vid plusgrader innan vi tar in den till vår varma lägenhet tror jag! Det ska bli kul att se den när den fått stå uppfälld lite, tyckte den såg fin och yvig ut men den var också lite isig och tillplattad. 249 kr på Plantagen för en ”Vanlig gran”, ca 190 cm hög = tummen upp!

Nåja, denna mejk är inte graninspirerad! :D Den är grundad med UDPP, därefter mattsvarta Black från Face. Utsuddad mot globlinjen och därefter en brungrön-holoskugga från Overall Beauty (tror jag). Under ögat en knallblå skugga från Ninja Minerals, fast något namn har jag inte. Har inte vågat ha den på hela ögat ännu, men det blir nog imorgon tror jag. Svart kajal och mascara.

Veckans tips! Byt remsa på er ögonfransböjare ibland! Värsta skillnaden på böjen!

  1. Jättefint Karin! Jag har inte haft tillfälle att använda den blå skuggan från NM än men jag kommer göra det såfort jag kan :P Den är så himla fin :P

Comments are closed.