1. JM: hihi, tack =)
    Sublim: Nej! ”Fotot måste vara taget rakt framifrån” står det på blanketten. Tog det ju hos en fotograf med, de borde ju veta tycker man!

  2. Men seriöst, du är den ENDA människan jag någonsin sett som är SNYGG på sitt id-foto. Vet du vad de gjorde med mitt förra som jag förnyade i mars förra året? Det blev en bra bild och så, men på själva id-kortet har de dragit ut fotot på bredden (jo för det är ju sååå smickrande) så att jag ser jättebred ut i ansiktet. När man jämför med de tre andra bilderna som jag har kvar (dvs samma foto) så går det knappt att se nån likhet. Har fått många höjda ögonbryn på Systembolaget bland annat. Funderar faktiskt på att skaffa ett nytt. Vem vill ha ett fult id-foto i plånkan i tio år liksom…

  3. Emma: Lol! Förlåt, men hjälp, stackars dig! ;) Nu var det ju fotot jag scanna av, vi får väl se hur körkortet blir sedan!

Comments are closed.