Vad sägs om lite nyheter från Urban Decay? Som tex deras concealerpennor och foundation.

24/7 Concealer

A concealer in pencil form equals precise application, and less mess—no brush, no dipping your finger into a pot, or squeezing a dollop onto a sponge. Dot on tiny blemishes, or shade in large problem areas (like redness around the nose and chin). The creamy formula blends easily, then dries down to a smudge-free matte finish.

Läs mer här

Surreal Skin Liquid Foundation

Oil-free liquid foundation that won’t clog pores or cause breakouts. It is vitamin infused with a light, silky texture. This product feels sheer and light, yet gives a medium coverage to the skin. Even better, you can layer it all over for a more polished look, or just in those places where you need it–total flexibility and it won’t cake! It’s everything you always wanted in a foundation: oil-free, vitamin-infused, buildable coverage, lasts all day, slips right on, doesn’t break down, won’t clog pores, a totally natural look.

Läs mer här

Jag undrar mest om den där foundationflaskan är lika svår att tömma som deras primer… Skulle vara kul att testa, framförallt pennorna!

  1. Jag har deras Surreal skin fundation. Flaskan är i ett mycket mjukare material, och man trycker ut innehållet så det kommer ut från toppen. Så det blir inget slaktande i Primer Potion-stil :D

  2. Concealerpennorna ser onekligen frestande ut! De känns bra ockå, spanade på dem i helgen =) En annan fin nyhet verkar vara den nya UDPP:n ”Sin”. Jag hade nästan bestämt mig för att köpa den, men den hade inte kommit ut i diskarna än. Å andra sidan är det ju inte känsligt med färg på en primer, så som det är på foundation. Kanske kan man våga sig på lite nätshopping…

Comments are closed.