Idag är det vecka 53, kalla mig dum men visste inte att det kunde vara v 53… Nåja, låt oss kolla på vårt julfirande!

171011

1. Veckan började med Mika-mys på egen hand! Anders var och hämtade Nadine, så vi fick en hel lång dag tillsammans.
2. Tomtespårvagn.
3. Västgötegränd med juldekorationer.
4. Äntligen kom Nadine! Sist hon var här var veckan innan Mikas operation. Då var han gnällig och mådde dåligt. Nu har han växt och var så mycket gladare. Och Nadine, visst är hon lite lik en av tjejerna från Real Housewives of New Jersey?

 

21242831

1. En trött knatte med sin bitring, tand 2 är uppe nu.
2. Min lilla familj minus Mika vid en av ljusdekorationerna.
3. Mys
4. Vi tog en promenad på julaftonen med den här lilla tomten.

 

35373943

1. Mamma och lilla Jippii var med på julaftonen! Hon växer snabbt nu.
2. Mormor och Mika <3
3. Mammas present till mig, ett eget hjärta i silver. Så fint!
4. Sedan tog vi det mest lugnt. Som här på juldagen där Mika gillar Uchi mer än tvärtom.

 

4749

1. Soto och Nadine, Soto älskar sin lilla extramatte.
2. Och så kom snön. Blää.

  1. Gillar du inte snö? Det gör jag, det blir så vackert i min stad då tycker jag. =) Jovisst kan det bli en vecka 53, det hänger lite på när helgerna ligger i veckorna. En gång i min ungdom har jag t o m varit med om att en dag på vecka 54 ”hanns med”, det var ett skottår.

    Fina bilder som alltid! =)

Comments are closed.