25 april, 2024

Dagens: Svartvitt

Och ett litet smil till min mamma!

Här kommer onsdagens mejk! Inte lika lyckad som förra veckans, am aj rajt? Ibland får man inte till det, knepigt det där. Borde investera i fler riktigt bra penslar skulle jag tro!

I går var jag ner på stan med min kära styvmor, lite presentshopping till Nadine och fika tillsammans. Det var en ganska trevlig stund tycker jag! Tyvärr mådde jag inte så bra när jag kom hem, så det blev inget träning eller häng med Lotta. Suck :( Därför kom den här mejken inte upp igår heller. Nu är jag hemma på lunch och tänkte hinna med att lägga upp denna också!

Här har jag faktiskt använt avokadoolja under sminket, tycker det gav ett riktigt fint lyster! Men det krävs ju att det hinner torka in ordentligt också innan man kladdar på smink. Skuggorna är vita och svarta, från Shady Lady-paletten och Face Stockholm. Det är absolut inte skuggornas fel att det blev så fisigt, utan penslarna som inte var bra. Sedan blev det inte snyggt med svart kajal på vattenlinjen heller utan den fick räddas med guldpennan Czar. Så kort sagt, misslyckad mejk men snygg ändå! ;)

Produktlista

Hud
Dagkräm: Avokadoolja
Foundation: Lancôme Teint Idole
Puder: Oriflame Studio Powder
Concealer: Mac Studio Fix concealer
Rouge: Claudia rouge

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: The Balm Shady Lady-paletten Tempting Tara (vit), Face Stockholm Matte Black
Kajal: Revlon kohl svart, Make Up Store Czar
Mascara: L’oreal Lash Architecht 4d
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Highlighter: Clinique Instant Lift for Brows (under brynbågen och på ovansidan av överläppen)

Läppar
Lumene Warm Day

 

2 tankar på “Dagens: Svartvitt

Kommentarer är stängda.