Idag har vi varit på Östkattens Kattutställning! Det var väldigt roligt att titta på alla sorters katter som finns, men mitt hjärta bankar nog hårdast för birmor trots allt. Birmans personlighet och temperament passar oss så himla bra. Vi kommer adoptera två st när den tiden är inne.

Men idag har jag alltså en rödbrun sotning, som matchar min fina tröja! Jag såg att Tina kommenterat att hon inte orkade trängas för att köpa en – jag beställde mina två från lindex.se! Satt uppe halv 2 på natten och klickade, redan då var mycket slut. Men jag har denna och en kofta också.

Jag har använt den rödbruna skuggan från Nars palett Blade Runner samt Regent från Mus. Snygg kombo tycker jag! Läppstiftet fick också ta plats idag, detta är mörkt röda Corallo från MUS med ett Kicks gloss över.

Bilder från kattutställningen kommer!

Produktlista

Hud
Foundation: Maybelline Mineral
Puder: BareMinerals Matte Mineral Foundation
Rouge: Helena Rubinstein – Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Nars palett Blade Runner – röda skuggan. Make Up Store Microshadow – Regent.
Mascara: Lumene Blueberry Curl Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows

Läppar: Make Up Store – Corallo. Kicks Lipgloss – Cocktail in NYC.

Comments are closed.