Det regnar och är en allmänt lugn dag idag. Vi är alla hemma, jag, Anders, Nadine och Wendy och skrotar omkring tillsammans. Spelar kort, surfar bloggar, tar hand om mina simmar i The Sims FreePlay och ser på film. Vi ska göra hel kyckling i lergryta idag, ska bli kul att laga mat ordentligt. Jag är dålig på det tyvärr…

Men inspirationen tryter, blogglädjen och bloggivern är borta. Åtminstone den här helgen. Kanske dyker det upp något i morgon, eller inte. Ni får ha det så fint den här helgen!

Okategoriserade
  1. Håller med, grått och segt idag. Har trots det gjort om LA’s hemsida. Använde Sitebuilder på Surftown – lite knöligt innan det blev klart. Hälsa Nadine.

  2. är så ibland tycker jag, att även om man har tid så finns inte lusten eller inspirationen. vissa hemmadagar kan vara underbara medan vissa kan vara fyllda av rastlöshet men man orkar heller inte hitta på något…. inte alltid lätt att människa, nej katt skulle man vara, för min kisse ser helt nöjd ut där han ligger o sover på soffan =)

  3. Bilden är mycket vacker och inspirationen kommer säkert tillbaka, men ibland får man pausa lite. Jag brukar göra som du när jag behöver släppa allt och bara vila lite, nämligen spela The Sims :)

Comments are closed.