Det har varit en lång vecka. Många sena kvällar och i morse fick jag också gå upp tidigt eftersom jag hade en anställningsintervju kl 10. Jag har inte hunnit lacka om naglarna inför holofredagen så fick gå upp extra tidigt imorse bara för att hinna. Lyckades naturligtvis sabba lacka också…

Men detta är Jade – Fascinio Violeta! Jösses amalia, det är så himla fint! Tråkigt nog regnar det här idag, så de fyra bilderna längst ner är tagna med blixt. Men regnbågarna syns även i vanligt dagsljus. Jag hoppas det blir sol i helgen så jag får se det i sin fulla prakt!

Mycket lättmålat, två lager räckte bra och inga kala fläckar. Om ni inte har någon Aqua Base – skaffa det! Skillnaden blir enorm när man lackar med hololack. Jag använder NfuOhs Aqua Base. Och så torktiden då. Svosh, torrt! Har du aldrig provat A-Englands The Shield måste du prova den också! Bästa topplacket jag någonsin testat.

Nu, lite bilder! De första i vanligt, mulet dagsljus, de sista med blixt.

Comments are closed.