Idag hade vi vår månatliga Lasso-lunch på Fiskmagasinet igen! Alltid trevligt att träffa mina fina Lasso-kollegor och idag kom vi faktiskt fram till att vi ska ha ett konstituerande möte för att starta den ekonomiska föreningen Lasso Network! Yay, äntligen! Lunchen var bra också, fetaostfylld lammfärsbiff låter väl inte helt fel?

Dagens är en ganska lätt historia. Jag såg ganska direkt efter att jag smörjt in mig med spf 70 att jag inte kunde dra på några tjockare lager av foundation. Så det blev bara väldigt lite mineralfoundation från ID för att täcka den värsta rödheten i huden. Men ni ser ju hur jag fjällar just nu, det är inte så kul. Men det står jag ut med så gärna, jag vill ju bli fin!

Jag har grundat med UDPP, därefter ett pigment från Queens & Shadows som heter Chloe. Dock ser ni ju själva att UDPP verkligen inte räcker för att det ska se bra ut. Det behövs ett kladdigare underlag för att det härliga skimret ska fram i det. Lila kajal från Urban Decay, Lust, och mascara från Clinique. Rouge från ID, Vintage Rose från höstens nyheter. Läppbalsamet är Vaseline, i den rosa burken.

Som sagt, kolla bilderna hur flagig jag är nu. Nice!

Comments are closed.