28 mars, 2024

Dagens: Soft grey

Här kommer dagens mejk, en ljus grå sotning utan något spektakulärt alls. Var som sagt hos en terapeut idag för en utvärdering hur de kan hjälpa mig, det blir en KBT-terapeut som jag får en remiss till senare i höst. Jag vill inte älta allt resten av mitt liv utan hoppas att ett nytt tankesätt kan hjälpa mig.

Nå, lätt sotning alltså, med en grå skugga från Urban Decay och en guldig kajal från Make Up Store. Läppglanset är från Mac, Russian Red.

Produktlista

  • Hud: Garnier BB-cream, puder från Oriflame Studio, Concealer Mac
  • Primer: Too Faced Shadow Insurence
  • Ögonskugga: Urban Decay, Revolver tror jag den heter. Too Faced Label Whore i den yttre ögonvrån.
  • Kajal: Make Up Store Czar
  • Mascara: Lumene Blueberry Volume mascara
  • Bronzer: Isadora Matte Tan
  • Läppar: Mac Russian Red lipglass

8 tankar på “Dagens: Soft grey

  1. Fint! Min syster tyckte jag skulle gå på KBT, hon hade gjort det. Det hjälper tydligen ganska bra, speciellt som du säger om man vill ha nytänk :) Hoppas det går vägen!

  2. Förresten, det finns KBT-terapi även via nätet, lär vara bra. Kolla upp det också ! Vet inte alls vad det kostar eller omfattningen.

  3. Jag har kört KBT både ”öga mot öga” samt via internet. Fördelen via internet var att jag inte behövde vara så ”alert” och kunde vara mer ärlig. Öga mot öga upplevde jag det som att jag hade en professionell roll och ville vara ”duktig” på något sätt. Gav liksom själv förslag till mina beteenden och styrde samtalet, ha ha! Helt sjukt egentligen, men jag kunde inte slappna av.

    Kram och lycka till!

    1. Heh, låter bekant. Jag hade nog också försökt passa in i en mall, hoppas jag kan släppa garden när jag får träffa en terapeut. Tack för peppen! Kram!

Kommentarer är stängda.