26 april, 2024

Dagens: Finskt veto eller nåt…

Dagens blev en ganska simpel variant, men jag vill prova den nya pennan Secret Agent från Make Up Store! Så jag grundade med Color Definer över den rörliga delen av ögonlocket. Därefter i ögonvrån den vaniljgula Vanilla Sky från TINte till lite mer än mitten av ögonlocket. I den yttre ögonvrån är det sedan Mac-pigmentet Naval Blue. Ögonpennan är alltså Secret Agent, som i mitt tycke är för turkos. Någon som har ett tips på en mjuk marinblå penna?

Usch jag ser så trött ut! Sov så dåligt och gick upp tidigt…

12 tankar på “Dagens: Finskt veto eller nåt…

  1. Åh, vad läckert! Vet ju att jag säger att jag inte gillar blått men denna mejk var skitsnygg!

  2. Jag gillar maken! Dessutom tar du så otroligt fina bilder. Jag får öva nog öva länge för att ens komma i närheten. (kolla mina ”dagens” så förstår ni vad jag menar)

    Vill också passa på att rekommendera denna penna från MuS: http://makeupstore.se/sesv/products/eyes/eyepencils/heaven (är datoranalfabet o vet inte hur man gör en vettig länk, tipsa gärna!) Jag är också på jakt efter en snygg mörkblå med lite skimmer och skulle just slå till på Heaven när den var slut i Lundabutiken =( Kanske lika bra det, med tanke på ekonomin =)

  3. Nu blev jag lite osäker på om det kanske var ”Baltic” jag egentligen menar. Jag vet att den ser grön ut på bild, men MuS har ganska kassa färger på sin sajt, tycker jag.

  4. Kul att äntligen få se en dagens igen. Jag måste erkänna att jag är lagom förtjust i nagellack och har saknat dina UNDERBARA mejker. Denna var ascool! Du passar verkligen i färgerna.

Kommentarer är stängda.