Veckans Pret-ty-tema är tydligen ögonbryn, tack vare Sminkan som ville veta mer om det.

Jag har alltid varit väldigt fixerad vid mina ögonbryn. Sedan jag var 11-12 och upptäckte fåfänga har jag suttit med spegel och pincett i soffan under en stark läslampa och plockat bryn. Jag har begåvats med mörka, vildvuxna bryn som dels växer ihop (möjligt att dom inte gör det nu längre) och också växer neråt ögonlocken till. Vilket alltså innebär att jag ständigt får hålla efter dem.

Jag har haft tunna som streck, tjockare och buskiga samt mellanläge som jag har nu. Men jag har alltid haft en ganska bra båge och bra kvalité på brynen. Men det är ett ständigt gissel att få bort de små hår som knappt syns för blotta ögat men som syns så väl på bilderna jag tar. Dessutom är dom lite ojämna, mitt högra ögonbryn är lite mer kurvat än det vänstra. Jag är också väldigt bra på det här ”höja ögonbrynet”-gesten, på just höger ögonbryn.

Oftast fyller jag inte heller i mina bryn eller vaxar dom på nåt särskilt sätt, ibland kanske jag borstar till dem. Egentligen borde jag lägga lika mycket tid på att borsta dem som på allt annat – men orka… ;)

Comments are closed.