Igår damp det ner ett paket i min brevlåda! Eller nu ljög jag, min brevbärare plingade på och överlämnade ett paket! Och det var vårnyheterna från Wet n Wild 2012. Jag fick två nagellack, två läppstift, 1 monoskugga i svart och en svart glitterliner. Trevligt!

Nagellacket I need a Refresh-Mint har jag redan provat, ni har kanske sett den flimra förbi på min Instagram under gårdagen. Borsten var lite speciell, bred som fan och täckte hela nageln på ett drag. Kräver lite övning alltså!

De övriga ska bli roliga att testa! Wet n Wild säljs ofta på CityGross och Ica Maxi.

MegaLiner Liquid Eyeliner – ny färg

Wet n Wilds populära flytande eyeliner lanseras nu i en ny nyans, Black Sparkle. Svart som natten med silverglitter med samma fylliga, flytande formula och lättarbetad pensel för att framhäva subtilt eller en dramatisk blick.

Rek Pris: 59 kr

ColorIcon Single Eyeshadow – ny färg

Ett måste i sminkväskan är Panther – en matt, kolsvart singelskugga. Applicera med smal pensel längs med franskanten för en mjuk markering av ögat eller applicera på hela ögonlocket och sudda kanterna för en klassisk sotning.

Rek Pris: 39 kr

 

MegaShield Lip Color SPF 15

Nya MegaShield levererar timmar av fyllig färg, läppsiften glider mjukt över läpparna för ett lyxigt, fuktigt resultat. Innehåller SPF 15 för att skydda läpparna från skadliga UVB-strålar.

Berikad med Vitamin E och aminosyror för att återfukta. Innehåller även Oil Rice Bran, som är rik på antioxidanter och avocado olja som ger naturliga mineraler, protein och vitaminer A, B2, D och E.

Rek Pris: 59 kr

 

MegaLast Nail Color

MegaLast Nail Color nylanseras med förbättrad formula och ny, större förpackning. Formulan innehåller en unik blandning av kåda och polymer som hjälper till att förbättra hållbarhet, flexibilitet och glans. De nya förpackningarna innehåller hela 30% mer nagellack! Ny platt och bred applikator som täcker hela nageln i en strykning.

Fria från Toulene. Formaldehyde och DBP.

Okategoriserade