Usch, så missnöjd med mejken idag! Kul när det är en dag jag inte kan ha solglasögon på också pga regnet. Faaaail!

Idag fyller min mamma år, hurra för henne!! Så jag ska strax åka ut till Smedby och äta hemfiskad strömming och tårta! Yay, härlig dag. Ja, förutom regnet och mejken då. Dessutom har vi varit ut till CityGross och handlat mat för några veckor framåt. Försökte vara så snål som vi bara kunde och tog en massa fryst mat som jag egentligen inte gillar… Suck, hatar att vara fattig.

Men som sagt, mejken. Vill knappt prata om den, ännu mindre visa upp den… Här på bilderna har jag tom torkat bort lite av det för det blev så himla fult men det syns inte så väl på bilden tack och lov. Det är iaf Too Faced Full Frontal. Dessutom är basen skitdålig, fel färg och jag ser extremt skrovlig ut. Blä!

Produktlista

Hud
Dagkräm: Neutrogena Matte Day Cream – spf 30
Foundation: Clinique & Oriflame Studio Artist Foundation
Bronzer: IsaDora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence.
Ögonskuggor:  Too Faced – Full Frontal.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonpenna: Revlon Kohl Pencil

Läppar: Lush Liptint – Latte

Comments are closed.