Låg och funderade igår som alltid när jag inte kunde somna, på tidningen som Posten gav ut under 90-talet. Hette den OSA? Det var en ganska tjock papperstidning, typ som Nollelva och Nolltretton ser ut idag (lokala reklamtidningar) och bestod av insändare av folk, ungdomar alltså. Gud vad jag älskade den tidningen…

Jag minns att de nånstans runt 1994-95 bad folk skicka in brev som sedan skulle skickas ut igen 15 år senare. Man skulle skriva sitt personnummer på kuvertet och sedan skulle man alltså få tillbaka sitt eget brev. 15 år har ju passerat sedan dess, kanske var det 20?

Är det någon som minns detta, för ni läsare är ju nästan alla runt 30 eller äldre har jag förstått?  Jag hittade ett annat blogginlägg som frågar sig samma sak, där han efter lite efterforskning får besked av Posten att breven – 25 000 st! – ska skickas ut under 2014. Så hoppet kanske inte är över att återfå mitt brev!

Herregud så pinsamt, jag som skrev ett kärleksbrev till en kille som jag egentligen inte var kär i! *biter på knogarna*

Skrev du ett brev? Kommer du ihåg vad du skrev om?

Okategoriserade
    • Haha, då får du nog kul där om två år när ditt brev kommer! Väldigt spännande tycker jag. Hoppas jag fortfarande bloggar då, vore kul att lägga upp det!

Comments are closed.