24 april, 2024

God fortsättning!

Jag hoppas ni haft en riktigt fin jul! Jag och min familj åkte Ålandskryssning med MS Cinderella, det var riktigt mysigt att få umgås med familjen utan att behöva stressa med maten och allt annat jox. Ok att vi inte åt världens godaste julbord, Anders var sjuk och Lars mingelfull, i övrigt var det riktigt roligt! Vi var även på julotta i St Maria kyrka i Saltvik på Åland, vilket gjorde hela resan värd.Vill ni se alldeles för många bilder kan ni besöka min fotoblogg här!

På taxfreen blev det bara Tiny Tinsel Towners från OPI. Dom är sååå söta, ser precis ut som de vanliga flaskorna men så mycket mindre, endast 3.75 ml. Lacken är från Holiday in Hollywood och är I´d Like to Thank, My Big Break, Hollywood Blonde och Have You Seen My Limo. Ska bli kul att testa OPI =) I övrigt köpte vi godis och Absolut Masquerade – enbart för sin coola flaska!

I övrigt har jag knappt fått några julklappar, vilket är helt ok eftersom jag inte gett bort några själv! Men Anders köpte två L´oreal Star Magnetic åt mig, det grå och det röda. Äntligen finns de i Norrköping, på Kicks kostade de bara 75 kr så skynda fynda! Har inte testat dem än dock. Av min styvmamma har jag fått pengar till en ny foundation, så ska ner till Kicks eller Parfymeri L någon dag och testa ut en ny, kanske Clinique. Lyckades inte välja ut någon på båten, får ta det när jag kan få hjälp och har mer tid.

Nå, är lite halvförkyld och väntar på att det ska bryta ut ordentligt. Innan nyår ska vi plocka ut nästa lack till Nailmail, så missa inte det den 1e januari! Det blir färgade lack denna gång också, men nästa gång kommer vi ha ett topplack med också i varje paket. I övrigt kan jag säga att jag kommer inte använda nån annan kräm eller smink fram tills jag börjar jobba igen runt den 12e januari – förutom möjligen ögonskugga då. Detta eftersom jag äntligen köpt jojobaolja! Så det är det enda som kommer smetas på de närmaste veckorna. =)

God fortsättning!

2 tankar på “God fortsättning!

  1. Åh kostade Loreal lacken 75 på Kicks…attans jag betala 99 för mina på lite olika ställen. Men kanske 3 är för få? Kanske behöver jag fler av dom;)

Kommentarer är stängda.