29 mars, 2024
Okategoriserade

Lush – Ro’s argan Body Conditioner

Ännu en produkt från Lush-paketet som fick stanna hos mig, Ro’s argan Body Conditioner. En kräm som du smörjer in dig med i duschen, när du typ är nästan klar. Skopa upp en klump, smörj in där du är torr och skölj sedan av.

Jag älskar sådana här produkter eftersom jag innerligt avskyr att smörja in mig med olika bodylotions. Jag avskyr känslan av kräm som kyler ner och inte torkar innan man måste dra på sig jeansen. Så jag eftersträvar oljor eller duschlotions som återfuktar så mycket det är möjligt. Detta är ju dock en mellanvariant som verkligen gör mitt liv så mycket bättre! För den fungerar verkligen! Huden känns på riktigt återfuktad och mjuk, återstår bara att se hur länge effekten håller i sig.

Kan även användas i håret om du har torrt hår.

Sedan är det väl inte så himla nice med en burk i duschen, den lär väl innehålla lite högre koncentration av vatten än vad Lush tänkt sig till slut…

Detta är absolut en ny favorit! När den burken jag har är slut köper jag en till!  En fullständig recension tror jag att jag väntar med.

Ro kan sin ros!

Här har vi en bodyconditioner, där vi stoppat i alla de bästa ingredienserna för mjuk hud vi kan komma på! Arganolja, kakaosmör, cupuacusmör, paranötsolja, mandelolja samt rättvisemärkt sheasmör. Vi har till och med lyckats pressa in lite gojibärsjuice! Allt avslutas med Simons nya doft ”Rose Jam”, och lämnar dig sanslöst mjuk och luktandes som en rosenbuske kysst av morgonens första solstrålar.

Arganolja är en sällsynt olja, den produceras bara i Marocko, och är full av vitamin E och viktiga fettsyror. Ryktet om dess föryngrande egenskaper har gjort att Arganträdet har gått från att vara utrotningshotat till att vara väl skyddat och eftertraktat.

I denna produkt har vi också en dekokt på vanilj och cypress. Cypress är en svalkande ört som sägs motverka svettningar.

Vi har döpt den efter Rowena eftersom hon har tjatat länge om något att använda i duschen som innehåller arganolja, så varsågod Ro!

Användes som du använder ett hårbalsam. Massera in i huden efter dusch eller bad, skölj av och torka dig.

Ren, insmord och torr i ett svep!

Glycerine (Glycerine), Almond Oil (Prunus dulcis), Brazil Nut Oil (Bertholletia excelsa), Vanilla Pod Infusion (Vanilla planifolia), Fair Trade Shea Butter (Butyrospermum parkii), Stearic Acid (Stearic Acid), Argan Oil (argania spinosa), Cupuacu Butter (Theobroma grandiflorum), Perfume (Perfume), Triethanolamine (Triethanolamine), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Rose Absolute (Rosa damascena), Geranium Oil (Pelargonium graveolens), Lemon Oil (Citrus limonum), Limonene (*Limonene), Cetearyl Alcohol (Cetearyl Alcohol), Citronellol (*Citronellol), Coumarin (*Coumarin), Geraniol (*Geraniol)

279 kr för 240 g, finns att köpa på Lush.se!

6 tankar på “Lush – Ro’s argan Body Conditioner

  1. Låter intressant, den får jag spana efter. Det är ju så förbenat tråkigt att smörja sej efter duschen…

    1. Det är ju det! Jag avskyr att smörja mig, konstigt det där. I duschen kan jag stå ett tag, men inte efteråt. Vet inte om det är kylan eller kladdigheten som är värst.

    1. Ja, det är Arganoljan som gör den dyr. Men jag tror du kommer gilla den! Jag har en liten burk med 100 ml, kanske finns det i affären och du kan prova den först?

  2. Borde nog testas. Speciellt på vinterhalvåret är huden så himla ledsen och torr.

Kommentarer är stängda.